HAKKARİ / MERKEZ - ŞEHİT EĞİTİM MÜFETTİŞİ SELAHATTİN ŞİMŞEK ORTAOKULU

OKULUMUZUN İLK ETWINNING PROJESİNİ BİTİRDİK

Türkiye'nin 9 ilindeki 9 okuluyla yaptığımız ve Şehit Selahattin Ortaokulu olarak kurucu olduğumuz The Vocotion Project isimli eTwinning projemizi, proje sorumlumuz olan okulumuz İngilizce Öğretmeni Saim AKAN rehberliğinde okulumuz 7. sınıf öğrencilerinin yoğun çalışması ve son etkinliğimizi eTwinning platformuna yükledikten sonra 8 ay süren projemizi başarılı bir şekilde sonlandırdık. Bu süreçte yoğun çalışmalarından dolayı başta proje sorumlumuz olan İngilizce Öğretmenimiz Saim AKAN ve projede görevli olan 7. sınıf öğrencilerimizi tebrik ederiz, gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz. 8 ay süren The Vocotion Project isimli eTwinning projemizin tüm etkinliklerini görmek için sizlerde online sergimizi https://www.emaze.com/@AOTTOZOFO/our-final-product adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Yayın: 04.06.2021 - Güncelleme: 10.11.2023 20:22 - Görüntülenme: 285